-4%

Cititor coduri de bare 1D Honeywell Voyager 1202g


Specificații tehnice
Temperatura de lucru 0°C +50°C
Alimentare 5V
Greutate 125 g
Tipul scanerului fără fir
După modul de utilizare manual
Tipul cititorului laser
Recunoaștere coduri de bare 1D, GS1 DataBar
Viteza max. de scanare, scan/sec 100
Interfețe de conectare USB
Suport Da
Clasa de protecție IP IP42

1.350,00 lei 1.400,00 lei

Voyager 1202g cu o singură linie de scanare cu laser are încorporat o baterie, ce oferă libertatea prin intermediul Bluetooth-ului. Tehnologia fără fir nu dă bătăi de cap privind întreținere sau timpul de reîncărcare lung, ce este asociat cu bateriile tradiționale. La fel ca toate celelalte scanere Voyager 1202g ofera scanare liniară performantă a codurilor de bare chiar și în calitatea slabă sau coduri de bare deteriorate. Bluetooth oferă libertate deplină în utilizare pe o distanță de până la 10 metri de bază. Pentru mai mult confort, sistemul are la abză semnale auditive, care ajuta la localizarea scanerului aflat la distanță. Bluetooth-ul ajută la eliminarea cablurilor care pot complica munca operatorului, de aceea tehnologia fără fir crează un mediu de lucru mai productiv. Dispozitivul rezistă la cel puțin 100 de scanări fără a fi conectat la baza de reâncărcare și este rezistent la 30 de căzături de la 1,5 m. Dispozitivul este ideal pentru mediile de vânzare cu amănuntul, în cazul în care sunt produse voluminoase și trebuie scanate manual. Voyager este un scanerul ce dispune de un design multi-interfață cu detectare automată. Acesta se configurează în mod automat la interfață corespunzătoare, iar procesul de instalare este scurtat, precum și instalarea programei de scanare a codurilor de bare este eliminată.

Beneficii

Fără baterie: cu un adaptor de alimentare ce oferă energie pe termen scurt, pentru cel puțin 100 de scanări.

Tehnologia fără fir: acordă libertate de deplasare de până la 10 metri de la bază.

Citire a codurilor corect și rapid: reduce potențialul apariției erorilor ce apar la tastarea de mână a codurilor.

Scanarea rapidă la o serie de coduri de bare 1D, inclusiv cele care sunt deteriorate sau de calitate slabă.

Configurarea automată a interfeței: Acceptă toate interfețe într-un singur dispozitiv, reducând consumarea de timp în programare interfețelor și configurare.

Localizarea dispozitivului pierdut: Pur și simplu se apasă butonul de pe bază pentru a localiza scanerul pierdut; Voyager răspunde cu o serie de sunete și indicatoare luminoase.

Categorie:

Coșul tău

close