-10%

Cantar Electronic Comercial, Omologat TMA-15 cu Tiparire Etichete Cod de Bare, Metrologie

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Cantarul TM-15A este un cantar electronic omologat cu tiparire cod de bare pe etichete. Vanzarea se poate face atat in modul manual cat si automat. Precis, fiabil, compact si estetic, este ideal pentru utilizarea in tranzactii comerciale in pravalii, aprozare, spatii comerciale si super-market sau oriunde se doreste auto-cantarirea tip self service sau automatizarea fluxului de vanzare.

 

1.900,00 lei 2.100,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

TM-15A este un cantar electronic omologat cu tiparire cod de bare pe etichete. Vanzarea se poate face atat in modul manual cat si automat. Precis, fiabil, compact si estetic, este ideal pentru utilizarea in tranzactii comerciale in pravalii, aprozare, spatii comerciale si super-market sau oriunde se doreste auto-cantarirea tip self service sau automatizarea fluxului de vanzare.

 

Vanzare in modul manual

Vanzare un singur articol cu pret programat: Introduceti numarul articolului, apoi apasati tasta (PLU). Pe afisaj apare pretul unitar programat. Asezati produsul pe platanul cantarului. Pe afisaj apare masa produsului si totalul de plata. Prin apasarea tastei (Print) cantarul tipareste o eticheta cu datele programate anterior pentru articolul selectat: cod de bare, pret unitar, masa, pret total, denumire firma, etc.

Vanzare mai multe articole cu pret programat: Introduceti numarul primului articol, apoi apasati tasta (PLU). Pe ecran apare pretul unitar programat. Asezati produsul pe platanul cantarului. Pe ecran apare masa si pretul produsului. Memorati vanzarea cu tasta (Confirm). Pe ecran apare totalul temporar. Repetati secventa de mai sus cu articolul urmator. Pe display se poate vedea noul total temporar. Puteti continua la fel cu mai multe produse. Apasati tasta (Print) pentru tiparirea etichetei cu toate produsele si cu totalul de plata.

Vanzare fara cantarire: Introduceti numarul articolului, apoi apasati tasta (PLU). Pe ecran apare pretul unitar programat. Daca doriti sa schimbati pretul unitar de vanzare, introduceti pretul dorit (pret temporar), care este afisat in locul pretului programat. Apasati tasta (Print) pentru emiterea etichetei.

 

Vanzare in modul automat

Exista 4 moduri speciale de vanzare:

Modul tiparire lot: In acest mod se tiparesc etichete identice, pentru produse care nu trebuiesc cantarite. Introduceti numarul articolului, apoi apasati tasta (PLU). Apasati tasta (Print), apoi introduceti numarul de copii pe care doriti sa le tipariti si apasati tasta (Confirm). Se tiparesc etichetele, iesirea din articol si din modul automat se face apasand tasta (Cancel).

Modul preambalate: Introduceti valoarea tarei. Introduceti numarul articolului, apoi apasati tasta (PLU). Asezati produsul pe platan. Dupa stabilizarea platanului, eticheta se tipareste automat, iesirea din articol se face apasand tasta (Cancel).

Modul blocare articol: In acest mod, greutatea nu se acumuleaza, iar dupa vanzare, iesirea din articolul curent nu se face automat.

Modul printare automata: Introduceti numarul articolului, apoi apasati tasta (PLU). Asezati produsul pe platan. Dupa stabilizarea platanului eticheta se tipareste automat.

 

Caracteristici tehnice principale

 • Clasa de precizie III (diviziune 5g)
 • Domeniu de cantarire min. 100g max. 15 Kg
 • Tara maxima = 6 Kg
 • Cate 4 afisaje standard pentru operator si client, inaltate pe un suport: tara; Masa/ buc.; Pret Unitar/Rest.; Total. Optional, al 5lea afisaj matricial 160×32 pixeli (data + ora sau descrierea PLU), numai pentru operator (model TMAA1) sau pentru operator si client (model TM-A2).
 • Dimensiunea platanului: 250×350 mm;
 • PLU (Price Look Up = set de date referitoare la un anumit produs cantarit): 5990 din care 63 cu acces 1 tasta + 63 cu acces 2 taste;
 • Imprimanta termica latime max. 58 mm;
 • Role hartie termica standard sau cu spatiu intre etichete, latime 58 mm sau 40 mm, diametru exterior max. 100 mm, diametrul interior min. 40 mm;
 • Format etichete: 58×40 mm sau 40x30mm;
 • Interfete: USB, RS232, RJ11 pentru sertar numerar, RJ45 (ethernet), WIFI (optional);
 • Alimentare: 200240Vca, 47-53HZ, 0,5A;
 • Temperatura de functionare: intre 10° si +40°, 15%-85% umiditate relativa;
 • Temperatura de pastrare: intre 20° si +70°, 15%-85% umiditate relativa;
 • Masa totala: 10,4 kg, cu ambalaj inclus;
 • Certificare metrologica UE;

 

Continutul Pachetului

– Cantar,

– Platan din inox;

– Afisaj montat pe picior;

– Capace ornament

– Plic cu setul de suruburi si capac pentru montarea afisajului;

– CD cu aplicatia pentru folosirea cantarelor TM-A;

– Cablu de alimentare;

– Carton tiparit pentru definirea tastelor PLU (2);

– Manual de utilizare + certificat de garantie + declaratia de conformitate;

 

Atentie! Cantarul este sigilat conform HG 710/2015 si certificatul UE de tip UK 3131. Violarea acestor sigilii de catre persoane neautorizate se pedepseste conform legii.

 

Balanta dumneavoastra a fost verificata inainte de vanzare si corespunde in totalitate cerintelor normelor UE si Romanesti privind aparatele de cantarit cu functionare neautomata. Dupa 12 luni de la achizitia ei, trebuie sa o supuneti verificarii metrologice periodice, la o unitate autorizata de BRML.

SKU: CantarElecBlu04 Categorie: Brand:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Coșul tău

close