Cantar comercial SWS PMK 15/30kg cu conectare la Casa de Marcat Tremol M20, Activa Galaxy Plus, Excel Master, AdPos M


Cantar comercial SWS PMK 15/30kg cu conectare la Casa de Marcat Tremol M20, Activa Galaxy Plus, Excel Master, AdPos M Preluarea greutatii din cantar in Casa de Marcat prin apasarea tastei QTY.

600,00 lei

Cantar comercial SWS PMK 15/30kg cu conectare la Casa de Marcat
Tremol M20, Activa Galaxy Plus, Excel Master, AdPos M

Cantarul este setat sa trimita greutatea direct in casa de marcat.

In pachet se va regasi cablul de legatura intre Cantarul SWS si casa de marcat Tremol M20, Activa Galaxy Plus, Excel Master, AdPos M.

Cablul are la un capat mufa DB9 (RS232), specifica cantarului SWS, iar la celalalt capat mufa RJ11 (6P4C).

Preluarea greutatii din cantar in Casa de Marcat se face prin apasarea tastei QTY

Cantarul comercial SWS PMK 15/30kg este un echipament de mare precizie, robust, stabil si usor de utilizat datorita dimensiunilor compacte ce il fac sa reprezinte solutia ideala pentru:

  • minimarketuri,
  • supermarketuri,
  • piete,
  • laboratoare,
  • etc.

Platanul din inox al cantarului este foarte usor de intretinut si este rezistent la coroziune. SWS PMK 15/30kg are scala dubla, ceea ce inseamna ca poate cantari pana la 15kg cu o precizie de 5g si pana la 30kg cu precizie de 10g.

Display-ul LCD al cantarului SWS PMK este luminat, iar inaltimea caracterelor este de 16,5mm. Afisajul dublu, unul pentru vanzator si unul pentru cumparator este impartit in 3 ecrane: masa, pret unitar si pret total.

Cantarul SWS PMK dispune de functii precum:

  • afisare rest;
  • acumulare;
  • stand-by;
  • setare tara.

Cantarul dispune de 20 de taste, dintre care 3 sunt pentru memoriile presetate (P1-P3), 90 de setari directe, port serial pentru conexiunea cu casa de marcat, indicator pentru nivelul bateriei/incarcare si picioare ajustabile pe inaltime. Pentru alimentarea cantarului, puteti utiliza alimentatorul de 220V sau puteti utiliza un acumulator de 4Ah/6V.

Cantarul SWS PMK 15/30kg are Declaratie de Conformitate ce contine verificare metrologica valabila un an.

SWS PMK este un cantar de tip bench (plat), scala dubla, are capacitate maxima de cantarire de 15/30kg cu precizie de 5/10g si platan din inox cu suprafata de 285x230mm.

In pachet sunt incluse cantarul SWS PMK 15/30kg, manual de utilizare, garantie, declaratie de conformitate, cablu conectare casa de marcat si alimentator.

Coșul tău

close