Blu Conect

BLU CONECT SRL comercializeaza Case de Marcat, tehnica de calcul, hardware dedicat domeniului de retail si horeca, instaleaza si intretine solutii software, ofera servicii in domeniul aparatelor de marcat electronice fiscale, asigura service si intretinere pentru calculatoare si retele.

Societatea noastra si-a concentrat eforturile pentru a crea o echipa de specialisti care sa asigure service pentru produse electronice, case de marcat, sisteme fiscale, cantare electronice, cititoare coduri de bare, imprimante pentru etichete, etc.

Inovatie si performanta

Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, incercam sa va oferim pe langa servicii tipografice de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre.

Evolutie continua

Pentru respectarea angajamentelor luate, ne ghidam dupa valori importante care au capatat consistenta de-a lungul timpului prin insasi evolutia companiei.

Dezvoltare continua

Pentru a ne mentine in topul furnizorilor de servicii, ne propunem obiective importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe. Dorinta permanenta de inovatie, investitiile in tehnologiile de ultima ora si respingerea oricarui compromis in ceea ce priveste calitatea ne permit sa va oferim cele mai bune servicii.

Coșul tău

close