Noile modele de case de marcat cu jurnal electronic aparute in 2018, ce respecta legislatia actuala.

Va punem la dispozitie solutii moderne si complete pentru magazine alimentare si nealimentare, HoReCa, case schimb valutar, firme distributie, logistica si depozite cu vanzare prin agenti sau catre distribuitori, dar si pentru spitale, policlinici, farmacii si institutii publice, regii autonome si ONG-uri.

Activa Galaxy Plus
Activa Galaxy Plus

Noua CASA de MARCAT ACTIVA GALAXY cu JURNAL ELECTRONIC. Destinat pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulat, etc.

Casa de marcat cu jurnal electronic Tremol M20 compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin usb, rs232 sau wifi. Poate fi utilata si cu acumulator pentru o mobilitate ridicata.  

 

Program de comunicatie pentru programarea Off-Line pentru casele de marcat Tremol M20.

Se foloseste pentru programare articole si raportare, parametrii pret,discounturi, programare casieri.

ecr_manager_setup401_ro - ECR Manager

DRIVER_TREMOLM20_USB  - Driver USB - Windows.

ZfpNetworkSettings - Setare IP Fix Tremol M20

FPrWinTremol_M20_-Comenzi_noi - Fprwin (inclusiv utilitarul COM2WIFI/LAN-pentru conectarea caseleor de marcat cu WIFI sau LAN)  pentru Tremol M20

Fprwin - Windows - Fprwin 2018 - Tremol M20

ZFPRServerSetup - ZfpServer Tremol M20

Logo Editor Tremol M20 Logo Editor

not rated Citește mai mult
ADPOS M – Tremol M20
ADPOS M – Tremol M20
Casa de marcat cu jurnal electronic Tremol M20 compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin usb, rs232 sau wifi. Poate fi utilata si cu acumulator pentru o mobilitate ridicata. Program de comunicatie pentru programarea Off-Line pentru casele de marcat Tremol M20. Se foloseste pentru programare articole si raportare, parametrii pret,discounturi, programare casieri. ecr_manager_setup401_ro DRIVER_TREMOLM20_USB  - Driver USB - Windows. XML reader - Citire lunara XML (pentru ANAF) ZfpNetworkSettings - Setare IP Fix Tremol M20 FPrWinTremol_M20_-Comenzi_noi - Fprwin (inclusiv utilitarul COM2WIFI/LAN-pentru conectarea caseleor de marcat cu WIFI sau LAN)  pentru Tremol M20 Fprwin - Windows - Fprwin 2018 - Tremol M20 ZFPRServerSetup - ZfpServer Tremol M20 Logo Editor Tremol M20 Logo Editor Casa de marcat TREMOL M20 versiunea corespunde cerintelor HG 804 / 2017 privind noile case de marcat cu jurnal electronic. Disponibile in stoc echipate cu LAN + posibilitatea de extindere cu GSM-GPRS, LAN + WiFi si LAN + GSM-GPRS, pentru comunicarea cu serverul ANAF.
not rated Citește mai mult
Conectare Casa de Marcat la ANAF
Cum conectez Casa de Marcat la ANAF.
Procesul de conectare a Caselor de Marcat la ANAF a inceput la data de 31 Martie 2021.
not rated Citește mai mult
Custom BIG PLUS
Custom BIG PLUS
Casele de marcat BIG PLUS au fost proiectate pentru a oferi confortul maxim la utilizare impreuna cu performante care o fac functionala si fiabila. Dotate cu imprimanta termica integrata de 57mm, tastatura cu 42 de taste personalizabile si display grafic iluminat din spate cu culoare albstra (2x20 caractere operator/client).
not rated Citește mai mult
Daisy Compact M
Daisy Compact M
DRIVER DAISY SX-COMPACT-PERFECT Daisy Manager RO Setup 2.0.32 DPrint Romania Setup 1.1.10 Daisy Compact M este un modelul de casa de marcat fiscala  cu jurnal electronic si acumulator Li-Ion 2200mAh, stationara sau mobila,  tastatura cu butoane mari , vizibile, cu afisaje client si operator generoase , AVIZATA in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare cu avizul numarul 42 din 24.08.2018.
not rated Citește mai mult
Daisy eXpert SX
Daisy eXpert SX
Casa de marcat Daisy eXpert SX, este echipata cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanta cu serverele ANAF ( atunci cand acestea vor fi functionale) nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate. Daisy eXpert SX este model AVIZAT pentru vanzarea pe piata din Romania conform noii legislatii intrate in vigoare.
not rated Citește mai mult
Datecs DP150
Datecs DP150
DP150 este unul dintre cele mai noi modele lansate de compania Datecs si face parte din ultima generatie in materie de echipamente fiscale, cu modul incorporat si multiple interfete. Noul model DP150 avizat in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.f) din Normele de aplicare! USBDriverInstaller-Datecs  - Driver USB DUDE_Setup_v1_0_0_0 - Aplicatia D.U.D.E. Datecs Universal Driver Engine versiunea 1.0.0.0

Principalele caracteristici ale noului model de casa de marcat DP150:

 • tastatura in limba romana
 • meniu prietenos special reconfigurat
 • interfete multiple, inclusiv LAN
 • modem de comunicatie incorporat
 • PIN PAD ready pentru conectare dispozitiv de acceptare carduri bancare marca DATECS
Culori disponibile pentru casa de marcat DP150:
 • negru
 • alb
not rated Citește mai mult
Datecs DP25
Datecs DP25
DP25 este unul dintre cele mai noi modele lansate de compania Datecs si face parte din ultima generatie in materie de echipamente fiscale, cu modul incorporat si multiple interfete. Noul model de casa de marcat DP25 este avizat in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.f) din Normele de aplicare USBDriverInstaller-Datecs  - Driver USB DUDE_Setup_v1_0_0_0 - Aplicatia D.U.D.E. Datecs Universal Driver Engine versiunea 1.0.0.0

Principalele caracteristici ale noului model de casa de marcat DP25:

 • tastatura in limba romana
 • meniu prietenos special reconfigurat
 • interfete multiple, inclusiv LAN
 • modem de comunicatie incorporat
 • PIN PAD ready pentru conectare dispozitiv de acceptare carduri bancare marca DATECS
Culori disponibile pentru casa de marcat DP25:
 • negru
 • alb
not rated Citește mai mult
F4110 Declaratie Casa de Marcat neconectata la ANAF
F4110 Declaratie Casa de Marcat neconectata la ANAF
Declaraţie pe propria răspundere prin care utilizatorul declară că utilizează aparatul de marcat electronic fiscal instalat în zone nedeservite de rețele de comunicații electronice, în conformitate cu OPANAF nr. 435/2021 Descarca de aici: F4110 Arhiva zip a fisierului aici: F4110.zip
not rated Citește mai mult
Incotex Succes M7
Incotex Succes M7

Succes M7 este o casa de marcat fiscala cu jurnal electronic autorizata conform noii legislatii din domeniul fiscal. Conform legislatiei, casele de marcat electronice fiscale, aceste echipamente vor avea functionalitatea de export a fisierelor XML semnate pentru raportarile periodice ANAF.

Functionalitate:

Casa de marcat stationara, destinata activitatilor de prestari servicii si comert, avand posibilitatea de conectare intr-o retea de calculatoare in regim off-line si/sau imprimanta fiscala, prin interfetele disponibile – USB, serial RS232. Datorita acumulatorului intern tip Li cu autonomie ridicata de functionare, poate activa in regim portabil (fara a fi conectata la reteaua electrica).

Design:

Casa de marcat Succes M7, este diponibila in mai multe variante de culori, astfel incat integrarea ei in zona dumneavoastra de lucru sa fie cat mai prietenoasa.  

not rated Citește mai mult
PARTNER 200
PARTNER 200

Specificatii: Noua generatie de case de marcat fiscale PARTNER, generatia 2018, este construita conform normelor legislative in vigoare. Permite utilizarea atat stationara cat si portabila gratie acumulatorului de mare capacitate din echiparea standard. Echipata standard cu 4 interfete pentru comunicatie externa … Continued

not rated Citește mai mult
PARTNER 600
PARTNER 600
Casa de marcat fiscala PARTNER 600 Generatie noua
not rated Citește mai mult